Chat med os
x

Reparation af stenslag & autoruder i Birkerød

Din bils autoruder bliver udsat for meget stress og slid i løbet af deres levetid, og det er ikke mærkeligt, at de til tider går i stykker. Det gør det dog ikke mindre frustrerende, når forruden får et stenslag og revner. Heldigvis kan vi hos Dansk Bilglas hjælpe dig, når uheldet er ude. Med vores mobilservice kommer vi gerne forbi Birkerød og enten reparerer eller udskifter din forrude, bagrude eller sideruder, afhængig af hvad du præcist har brug for. Det kan være hjemme hos dig, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted - og så længe vi kan få adgang til bilen, behøver du ikke engang at være til stede. Oveni det bruger vi en speciel 2-komponent rudelim, som hærder så hurtigt, at du kan komme på vejen igen samme dag, som vi har udført reparationen.

Udskiftning af bilruder

Nogle gange er det ikke nok med en reparation af din bilrude. Er stenslaget større end en to-krone, har det slået revner eller er det mindre end 5 cm fra kanten, skal hele bilruden skiftes ud. Heldigvis kan det (ligesom reparation af stenslag), også klares på en hvilken som helst adresse i Birkerød. Når vi udskifter bilruden, sørger vi for, at den er af mindst ligeså god kvalitet, som din forrige. Havde din forrige bilrude nogen former for ekstraudstyr, vil vi ved ligeledes udskiftningen initialisere det, så du ikke vil kunne mærke, at du har fået en ny rude. Sidst men ikke mindst er det professionelle og autoriserede montører, der udfører udskiftningen, og derfor får du altid en ejertidsgaranti på din nye rude. Du kan derfor med god ro i maven, lade os stå for udskiftning af dit autoglas. 

Priser på reparation & udskiftning

For bare 250 kroner kommer vi (via vores Mobilservice) forbi din ønskede adresse, og udfører reparation af stenslag. Ved udskiftning af autoruder, koster mobilservicen 350 kroner. Når det kommer til stenslag, starter vores priser på 400 kroner, hvilket dækker alle udgifter ifbm. reparationen. For hvert ekstra stenslag der skal repareres, koster det kun 150 kroner ekstra. Prisen for udskiftning af forruder starter på 1900 kroner, men varierer meget afhængig af model. Før vi ved, hvilken model og mærke bil, der er tale om, kan vi ikke give en pris på sideruder og bagruder, da disse varierer endnu mere fra mærke til mærke. Tryk dog på "Book tid", og vi vil kontakte dig med en nærmere pris.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere