Bor du på Vestfyn, og har du brug for hjælp til en ødelagt bilrude? Så står Dansk Bilglas klar til at hjælpe dig. Vi udfører reparation af stenslag i Assens og de omkringliggende byer. Så hvis en ubuden sten skulle ramme din rude, er hjælpen aldrig langt væk.

Vi tilbyder også reparation af autoglas og autoruder i Assens, så står ruden ikke til at redde, kommer vi gerne og monterer en ny, så du er køreklar igen.

Hos os får du hurtig og fleksibel reparation af autoruder, autoglas og stenslag i Assens

Hos Dansk Bilglas rummer vi en enorm fleksibilitet, når det kommer til reparation af stenslag i Assens.

 Vi kan udføre reparationen, der hvor du ønsker det, og du behøver ikke engang selv at være til stede. Vi skal blot have adgang til din bil. Hvilken bilmodel, du har, er for os irrelevant, og vi anvender altid moderne metoder i høj kvalitet for at give dig en rude, der matcher med originalen.

Udskiftning af bilruder

Sommetider er stenslagene så slemme, at de ikke kan betale sig at reparere. Her er en ny forrude et bedre valg.

Vi tilbyder skift af autoglas i Assens på en fordelagtig måde, hvor vi bruger en særlig rudelim, der gør, at vejrforholdene er ligegyldige. Du kommer ud at køre i bilen samme dag, som vi har udført reparationen.

Skift af bilrude i Assens: Du får altid en skræddersyet løsning

Med skift af bilrude i Assens og på resten af Vestfyn, er du sikker på, du får en rude, der er lige så god (og ofte bedre), som den originale.

Ved nyere biler er der ofte ekstraudstyr i ruden, og det sørger vi selvfølgelig for at få inkorporeret. Du kan være helt tryg ved at bruge Dansk Bilglas til skift af bilrude eller autoglas i Assens.

Priser

Et stenslag kan ske for alle bilister, og derfor koster det heller ikke en bondegård at få lavet en reparation af os.

Vores pris for reparation af stenslag starter ved 650 kroner for det første slag, mens det koster 150 kroner yderligere per stenslag. Skulle ruden ikke stå til at redde, er vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude varierende alt efter bilens mærke og model.

Derfor er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for at få en mere specifik pris på en udskiftning af din rude.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere