Du kan desværre ikke gardere dig mod stenslag, og lige pludselig kan forruden slå irriterende sprækker, der kan få dig til at rive dig i håret af ærgrelse. Et stenslag er drønirriterende, men heldigvis står vi hos Dansk Bilglas klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Vi tilbyder reparation af stenslag på Amager i høj kvalitet og med stor fleksibilitet. Ligeledes er vi ekspert i reparation af autoglas og autoruder på Amager.

Vi tilbyder hurtig reparation af autoglas og stenslag

Det er altid ærgerligt med et stenslag, men hos Dansk Bilglas er du i trygge hænder. Med en effektiv og billig reparation af stenslag og autoruder på Amager sørger vi for, at din bil bliver så god som ny. Uanset om det er helt nyt autoglas, eller en mindre reparation, vælter et besøg af os ikke budgettet.

Det behøver ikke at koste noget af din værdifulde tid at få repareret et stenslag eller skiftet en rude.

Udskiftning af bilruder

Hvis det ikke kan betale sig at reparere et stenslag, kan vi hos Dansk Bilglas også udskifte bilruder, heriblandt frontruder.

 Vi tilbyder skift af bilrude på Amager på en fleksibel måde, der tilgodeser dig og dine behov. For eksempel kan vi sagtens komme til dit arbejde, hjem til din private adresse eller et andet sted for at udføre reparationen.

 Ydermere behøver du ikke at være ved bilen, når vi laver skiftet. Du skal blot sørge for, at din bil er ulåst, eller at vi har adgang til den via en nøgle.

Din tid er kostbar – når vi udfører skift af autoglas, er vi hurtige og effektive

De samme regler gælder, når vi laver skift af autoglas på Amager og omegn, og derfor koster det dig ingen tid at få Dansk Bilglas til at udføre reparationen på din bil.

Om uheldet skulle være ude vinter eller sommer, er lige meget for os. Vi bruger en speciel rudelim, som gør, at vind og vejr er irrelevant, og du kan komme ud at køre i din bil samme dag, som reparationen er udført.

Priser

Vi tilbyder reparationer til priser, der gør, at du ikke skal flytte fra hus og hjem. Vores pris for en ny forrude varierer efter bilmodel og udstyr, mens vores pris for reparation af stenslag er 650 kroner for det første stenslag og derefter 150 kroner per stenslag.

Vi tager selvfølgelig en grundig vurdering af, hvad vi synes er bedst for dig og bilen eller udfører den reparation, som du ønsker.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere