Chat med os
x

Nemt, bekvemt og fleksibelt – reparation af autoglas

Vi tilbyder også grundig reparation af autoglas i Albertslund. Derfor skal du aldrig frygte for stenslag på din bil, for hos Dansk Bilglas er vi både fleksible og alsidige. Vi kan lave reparation af stenslag eller autoglas i Albertslund hjemme på din private adresse, på dit arbejde eller et helt tredje sted, hvor det passer dig bedst – for det er aldrig til at vide, hvornår du pludselig får brug reparation af stenslag.

Du behøver faktisk slet ikke at være ved bilen, mens vi udfører reparation af autoruder eller stenslag. Vi skal blot have adgang til din bil. På den måde sørger vi for ikke at stjæle din dyrebare tid.

Udskiftning af bilruder

En sten tager ikke højde for, hvilken bil du kører i, og derfor kan stenslag ske for alle. Hos Dansk Bilglas tilbyder vi nemt og effektivt skift af autoglas i Albertslund.

Via vores mobilservice har vi dygtige montører, som hurtigt kan komme og hjælpe dig med skift af frontrude og bilruder i Albertslund og nærområdet.

 Vil du gerne have en pris på en ny rude? → se pris for ny forrude her

Vi kommer gerne til dig og udfører skift af autoglas

Vi står til rådighed året rundt, da vi bruger en speciel 2-komponent rudelim, som gør det muligt at skifte en bilrude uanset klimaet. Det giver dig den fordel, at du kan komme ud at køre i din bil samme dag, som den har fået udskiftet ruden. 

Hvis du har en nyere model, er det sandsynligt, at der er ekstraudstyr i forruden, som skal installeres. Ved skift af autoglas i Albertslund klarer vi også den opgave uden problemer, så du ikke får en rude i dårligere kvalitet. Vi går nemlig op i dig som kunde og din tilfredshed.

Priser

Prisen spiller ind i alle servicebrancher – og hvis du ønsker at få en god og fordelagtig pris, er Dansk Bilglas det rette sted. Vores pris for reparation af stenslag er 650 kroner for det første stenslag. Herefter koster det 150 kroner kroner per stenslag.

Vores pris for reparation af stenslag er altid skræddersyet

Vores pris for en ny forrude, bagrude eller siderude er varierende. Det afhænger blandt andet af bil- og udstyrsmodel. Det færdige resultat er dog altid i top, da det er vores fornemmeste opgave at gøre dig glad og give dig en ny, flot køreklar bil.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere