70 11 55 55
Ring: Man - Torsdag
Fra kl. 7:45 - 18:00
Ring: Fredag
Fra kl. 7:45 - 16:00
Bestil opringning:

Book tid online

Vurder din skade, undersøg hvad det koster eller book tid til en reparation
Book tid online
Fortæl os hvilken bil, du har, og vurder skaden ved at benytte selvbetjeningen nedenfor.
På den måde hjælper vi dig bedst muligt med at give dig netop den information som er relevant for dig og din situation når skaden skal behandles!
PRIVAT BIL
FIRMA BIL
LEASING BIL

Spørg efter pris

Modtag et uforpligtende tilbud
på en ny bilrude
Spørg efter pris
Indtast din nummerplade
eller vælg...
Næste

Hvor finder du os?

Vi kommer ud lige hvor det passer dig - og har værksteder i hele landet!
Hvor finder du os?
Indtast dit postnummer og find din nærmeste afdeling.
Alternativt kommer vi gerne ud til dig.

Gratis Rudetjek

Få vurderet din skade
professionelt og gratis
Gratis Rudetjek
Vi vil sikre dig mod en eventuel bøde, og for et omsyn hvis din forrude ikke er i orden.
Find din nærmeste afdeling og kig forbi.
Hos Dansk Bilglas giver vi en god pris på forruder, sideruder og bagruder til størstedelen af alle Volvo-modellerne, i forhold til de vejledende priser hos din autoriserede Volvo-forhandler.
 

Send en prisforespørgsel på din Volvo forrude!

 

Har du en Volvo og er du forsikringskunde? - Bestil tid nu!

 

Akut problem med en knust rude?

 

Hos Dansk Bilglas tilbyder vi udskiftning af forruder, sideruder og bagruder i en original rudekvalitet til din Volvo. Du vil opleve, at prisen er lavere end den du får på dit autoriserede værksted. Ydermere har vi specialiseret os indenfor rudeskift, og har stor erfaring, vi er derfor i stand til at udføre arbejde af den bedste kvalitet til en god pris. Benyt blot linket nedenfor, vælg din Volvo model på listen og vi vil give et tilbud på rudeskift i din Volvo. Vi vender tilbage allerede indenfor én hverdag.

 

Har du glasdækning med i din bilforsikring? Så er det nemt at benytte Dansk Bilglas. Vi samarbejder nemlig med alle forsikringsselskaber, og gør det derfor nemt som dig kunde, da det betyder at vi laver papirarbejdet. Er du i tvivl omkring hvordan du er dækket ind, kan du finde mere information her. Du kan også altid besøge dit forsikringsselskabs hjemmeside eller kontakte dem direkte for information omkring hvordan din police dækker dig. Du er altid velkommen til at køre forbi din lokale Dansk Bilglas afdeling eller følge linket nedenfor for at bestille tid til rudeskift.

 

Er sideruden eller bagruden i din Volvo knust? I så fald er du meget velkommen til at besøge dit lokale Dansk Bilglas værksted med det samme, så vil vi gerne være behjælpelige med en midlertidig reparation, enten ved at gøre brug af vores Help Kit eller isætte midlertidig plastfolie med det samme. På de fleste værksteder kan vi foretage et rudeskift indenfor 1-2 hverdage. Følg linket nedenfor og se hvor dit nærmeste værksted er.

Spørg efter pris

 

Bestil tid 

 

Find nærmeste afdeling


 
 


 

Stiller du de samme spørgsmål som andre Volvo kunder?

Hvem har kompetencerne når det gælder min Volvo? Har I erfaringen?
En stor del af vore kunder kører Volvo, hvorfor vi har styr på kvaliteten af arbejdet. Samtidigt kan vi gøre det hurtigt og billigt. Vi skåner karrossen og din bil, så du ikke oplever rust - derfor er vi et sikkert valg. 

Bruges der originale dele hos Dansk Bilglas?
Vi har altid Volvo-bilruder af original glaskvalitet og har din bilrude til din Volvo-model på lager, hvilket betyder, at vi kan servicere dig med det samme - normalt 1-2 dage efter du henvender dig. Derudover yder vi den bedste garanti på det arbejde vi udfører - nemlig i al den tid du ejer bilen! 

                          

Vidste du?

At Volvo Cars i dag ikke er en del af Volvo-koncernen, men er ejet af Ford Motor Company efter det blev solgt fra i 1999. Det eneste de i dag har tilfælles er deres varemærke, men arbejder ellers komplet uafhængigt af hinanden, dog har begge selskaber hovedsæde på samme grund i Göteborg.
 

 

Autoriseret værksted eller Dansk Bilglas?

Hos Dansk Bilglas er vi eksperter i bilruder, hvilket gør at flere branchefolk vælger at benytte os frem for autoriserede forhandlere og værksteder. Vi tror at det hænger sammen med at vi har specialværksteder som kun beskæftiger sig med bilglas! Der nævnes fra kunder at vi er top professionelle når det gælder udskiftning af din forrude - fordi vi skåner lakeringen og sikrer at der ikke kommer rust når vi foretager en udskiftning af din forrude. Se hvilke standarder vi følger og hvordan vi gør nedenfor.
Sådan gør vi


Faldgruber og risici ved udskiftning af bilruder

Når en bilrude skal udskiftet er der flere faldgruber som det er nødvendigt at være opmærksom på. Hos Dansk Bilglas har vi ekspertisen i at skifte både forruder, sideruder og bagruder. Vi laver ikke andet, og derfor har vores specialuddannede montører ekspertisen i at udføre netop denne slags reparationer. Læs mere om hvilke faldgruber du skal være opmærksom på, når du vælger hvilket værksted der skal udskifte din bilrude.
Faldgruber ved rudemontering


Ejertidsgaranti - garanti så længe du ejer bilen

Vi giver dig fuld garanti på den bilrude du køber hos Dansk Bilglas - for at undgå du ender i en uheldig situation, giver vi garanti på det arbejde som vi udfører. Det kan vi, fordi vi står inde for vores arbejde - og du skal ikke bekymre dig, for denne garanti gælder i al den tid du ejer bilen. Få tryghed i sindet og læs mere om vores ejertidsgaranti.
Ejertidsgaranti


Vi har bilruder i original glaskvalitet til din Volvo

Vi er partner med Saint Gobain, der levere glas i original glaskvalitet. Saint Gobain producerer også original bilglas til de fleste af de store bilmærker. Derfor skal du ikke tænke på om vores glas er anderledes end dét din Volvo kom med. Og dertil kommer vi har en stor rutine, da vi kun fokusere på selve udskiftningen af autoglasset og er opmærksomme på at skåne din karrosse.
Original kvalitetsglas


Åbningstider:
Find din afdeling her

Ring til os
Telefon 70 11 55 55
Mandag-Torsdag 7:45-18:00
Fredag 7:45-16:00 
Reparation
Vurder skaden
Prisforespørgsel

Skader
Forrude
Bagrude
Siderude
Om Dansk Bilglas
Hvorfor Dansk Bilglas
Det siger kunderne

Ofte stillede spørgsmål
Betaler min forsikring?
Hvad skal jeg gøre ved stenslag?
Hvad får jeg af garanti?
Er ruden original?
Her finder du osHovedkontor
Virkelyst 4
9400 Nørresundby
Telefon 98 17 55 55

kundeservice@bilglas.dk

 
Copyright © 2018 Dansk Bilglas A/S