70 11 55 55
Ring: Man - Torsdag
Fra kl. 7:45 - 18:00
Ring: Fredag
Fra kl. 7:45 - 16:00
Bestil opringning:

Book tid online

Vurder din skade, undersøg hvad det koster eller book tid til en reparation
Book tid online
Fortæl os hvilken bil, du har, og vurder skaden ved at benytte selvbetjeningen nedenfor.
På den måde hjælper vi dig bedst muligt med at give dig netop den information som er relevant for dig og din situation når skaden skal behandles!
PRIVAT BIL
FIRMA BIL
LEASING BIL

Spørg efter pris

Modtag et uforpligtende tilbud
på en ny bilrude
Spørg efter pris
Indtast din nummerplade
eller vælg...
Næste

Hvor finder du os?

Vi kommer ud lige hvor det passer dig - og har værksteder i hele landet!
Hvor finder du os?
Indtast dit postnummer og find din nærmeste afdeling.
Alternativt kommer vi gerne ud til dig.

Gratis Rudetjek

Få vurderet din skade
professionelt og gratis
Gratis Rudetjek
Vi vil sikre dig mod en eventuel bøde, og for et omsyn hvis din forrude ikke er i orden.
Find din nærmeste afdeling og kig forbi.

Din Toyota-forrude fås til en billig pris hos Dansk Bilglas!

Hos Dansk Bilglas giver vi dig en fornuftig pris på forruder, sideruder og bagruder i forhold til de vejledende priser hos din autoriserede Toyota-forhandler.

 

Send en prisforespørgsel på din Toyota rude!

 

Har du en Toyota og er du forsikringskunde? - Bestil tid nu!

 

Akut problem med en knust rude?

 

​Dansk Bilglas forhandler autoruder i samme kvalitet som autoriserede Toyota-forhandlere, mens prisen er en anden. Vi har specialværksteder indenfor bilglas og har derfor også rutinen. Dn rutine som du sjældent får hos andre værksteder, da udskiftning og reparation af bilruder er det eneste vi gør. Vælg din Toyota-bilmodel og vi vil give dig et tilbud på en ny rude til en billig pris! Spørg efter en pris nedenfor - bare vælg din Toyota i listen. Derefter kan du bestille en tid direkte online - det er nemt!

 

Dansk Bilglas står for alt papirarbejdet, fordi vi samarbejder med dit forsikringsselskab. Hvis du er i tvivl om hvilken police der gælder din forrude, siderude eller bagrude på din Toyota, kan du finde vores information om forsikringsselskaberne her og læse mere. Du kan også besøge dit selskabs hjemmeside. Du er altid velkommen til et kig forbi hos din lokale Dansk Bilglas afdeling og vi står klar til at hjælpe dig. Du kan bestille en tid allerede nu, klik nedenfor.

 

Er din Toyotas bilrude knust? Vi kan i de fleste tilfælde sikre din bil hvis uheldet er ude. Det kræver, at du besøger din nærmeste Dansk Bilglas afdeling, så vil vi gøre din bilrude midlertidig køreklar. Det gør vi enten ved at udskifte en siderude med vores Help Kit, eller sikre den med et midlertidig plastfolie. Dog skal vi nævne, at det ikke er alle glasskader, vi kan gøre noget ved på stedet. Hvis din forrude er i stykker skal den udskiftes. Hvis du er heldig, har vi tid til at udskifte din forrude med det samme ellers indenfor 1-2 dage normalt.

Spørg efter pris

 

Bestil tid 

 

Find nærmeste afdeling


 
 


 

Stiller du de samme spørgsmål som andre Toyota kunder?

Hvem har kompetencerne når det gælder min Toyota? Har I erfaringen?
En stor del af vore kunder kører Toyota, hvorfor vi har styr på kvaliteten af arbejdet - samtidigt kan vi gøre det hurtigt og billigt. Vi skåner karrossen og din bil, så du ikke oplever rust - derfor er vi et sikkert valg. 

Bruges der originale dele hos Dansk Bilglas´ forrude specialister?
Vi har altid Toyota-bilruder af original glaskvalitet og har din bilrude til din Toyota-model på lager - hvilket betyder vi kan servicere dig med det samme - normalt 1-2 dage efter du henvender dig. Derudover yder vi den bedste garanti på det arbejde vi udfører - nemlig i al den tid du har din bil! 

                          

Vidste du?

Toyota har en række datterselskaber - heriblandt Daihatsu og Lexus. Desuden ejer de en andel af Tesla - som udelukkende producerer elbiler. Toyota har altid været på forkant med udviklingen, eksempelvis med hybrid biler, og særligt nu, med deres samarbejde mellem Tesla og Toyotas ingeniører.   
 

 

Autoriseret værksted eller Dansk Bilglas?

Hos Dansk Bilglas er vi eksperter i bilruder, hvilket gør at flere branchefolk vælger at benytte os frem for autoriserede forhandlere og værksteder. Vi tror at det hænger sammen med at vi har specialværksteder som kun beskæftiger sig med bilglas! Der nævnes fra kunder at vi er top professionelle når det gælder udskiftning af din forrude - fordi vi skåner lakeringen og sikrer at der ikke kommer rust når vi foretager en udskiftning af din forrude. Se hvilke standarder vi følger og hvordan vi gør nedenfor.
Sådan gør vi


Faldgruber og risici ved udskiftning af bilruder

Når en bilrude skal udskiftet er der flere faldgruber som det er nødvendigt at være opmærksom på. Hos Dansk Bilglas har vi ekspertisen i at skifte både forruder, sideruder og bagruder. Vi laver ikke andet, og derfor har vores specialuddannede montører ekspertisen i at udføre netop denne slags reparationer. Læs mere om hvilke faldgruber du skal være opmærksom på, når du vælger hvilket værksted der skal udskifte din bilrude.
Faldgruber ved rudemontering


Ejertidsgaranti - garanti så længe du ejer bilen

Vi giver dig fuld garanti på den bilrude du køber hos Dansk Bilglas - for at undgå du ender i en uheldig situation, giver vi garanti på det arbejde som vi udfører. Det kan vi, fordi vi står inde for vores arbejde - og du skal ikke bekymre dig, for denne garanti gælder i al den tid du ejer bilen. Få tryghed i sindet og læs mere om vores ejertidsgaranti.
Ejertidsgaranti


Vi har bilruder i original glaskvalitet til din Toyota

Vi er partner med Saint Gobain, der levere glas i original glaskvalitet. Saint Gobain producerer også original bilglas til de fleste af de store bilmærker. Derfor skal du ikke tænke på om vores glas er anderledes end dét din Toyota kom med. Og dertil kommer vi har en stor rutine, da vi kun fokusere på selve udskiftningen af autoglasset og er opmærksomme på at skåne din karrosse.
Original kvalitetsglas


Åbningstider:
Find din afdeling her

Ring til os
Telefon 70 11 55 55
Mandag-Torsdag 7:45-18:00
Fredag 7:45-16:00 
Reparation
Vurder skaden
Prisforespørgsel

Skader
Forrude
Bagrude
Siderude
Om Dansk Bilglas
Hvorfor Dansk Bilglas
Det siger kunderne

Ofte stillede spørgsmål
Betaler min forsikring?
Hvad skal jeg gøre ved stenslag?
Hvad får jeg af garanti?
Er ruden original?
Her finder du osHovedkontor
Virkelyst 4
9400 Nørresundby
Telefon 98 17 55 55

kundeservice@bilglas.dk

 
Copyright © 2018 Dansk Bilglas A/S