70 11 55 55
Ring: Man - Torsdag
Fra kl. 7:45 - 18:00
Ring: Fredag
Fra kl. 7:45 - 16:00
Bestil opringning:

Book tid online

Vurder din skade, undersøg hvad det koster eller book tid til en reparation
Book tid online
Fortæl os hvilken bil, du har, og vurder skaden ved at benytte selvbetjeningen nedenfor.
På den måde hjælper vi dig bedst muligt med at give dig netop den information som er relevant for dig og din situation når skaden skal behandles!
PRIVAT BIL
FIRMA BIL
LEASING BIL

Spørg efter pris

Modtag et uforpligtende tilbud
på en ny bilrude
Spørg efter pris
Indtast din nummerplade
eller vælg...
Næste

Hvor finder du os?

Vi kommer ud lige hvor det passer dig - og har værksteder i hele landet!
Hvor finder du os?
Indtast dit postnummer og find din nærmeste afdeling.
Alternativt kommer vi gerne ud til dig.

Gratis Rudetjek

Få vurderet din skade
professionelt og gratis
Gratis Rudetjek
Vi vil sikre dig mod en eventuel bøde, og for et omsyn hvis din forrude ikke er i orden.
Find din nærmeste afdeling og kig forbi.

Hos Dansk Bilglas giver vi dig en rigtig god pris til din Suzuki!

Spørg efter pris på din Suzuki!

 

Forsikringskunde? - Bestil tid nu!

 

Akut problem med en knust rude?

 
​Hos Dansk Bilglas ved vi hvor vigtigt det er at din forrude er af en ordentlig kvalitet. Den rude vi installerer i din bil er af en identisk kvalitet som hos dit autoriserede Suzuki værksted, men til en lavere pris. Hos Dansk Bilglas har vi næsten 50års erfaring med bilruder, også til Suzuki, derfor kan du trygt lade os foretage dit rudeskift. Oplys blot hvilken Suzuki model du kører i, og vi giver gerne et 100% uforpligtende tilbud. Kontakt os ved at følge linket nedenfor, for at få din pris!
 

Er du forsikringskunde? Intet problem, Dansk Bilglas samarbejder også med dit forsikringsselskab, derfor klarer vi papirarbejdet, du skal blot aflevere din bil på dit lokale Dansk Bilglas værksted, eller booke en tid hos vores mobilenhed på din adresse. Om det kan svare sig at køre dit rudeskift gennem din forsikring afhænger af størrelsen på din selvrisiko. Kontakt os telefonisk, eller følg linket nedenfor og book tid online med det samme.

 
Hvis uheldet er ude, og ruden på din Suzuki er knust skal du blot kontakte Dansk Bilglas. Vi kan i langt de fleste situationer sikre din bil, og gøre den køreklar indtil ruden skal skiftes - besøg blot din lokale afdeling. Det gør vi ved at påføre et af vores  Help Kit, eller sikre den med midlertidig plastfolie. Har du fået et stenslag er du også altid velkommen til at køre forbi os og få et stenslagsklistermærke til beskytte mod smuds og snavs indtil det skal repareres.

Spørg efter pris

 

Bestil tid 

 

Find nærmeste afdeling


 
 


 

Stiller du de samme spørgsmål som andre Suzuki kunder?

Hvem har kompetencen til opgaven med min Suzuki? Har I erfaringen?
En stor del af vore kunder kører Suzuki, hvorfor vi har tilsvarende stor rutine og kan gøre det hurtigt og billigt. Samtidig skåner karrossen og din bil. 

Bruges der originale dele hos Dansk Bilglas´ forrude specialister?
Vi har altid Suzuki bilruder af original glaskvalitet og har din bilrude til din Suzuki-model på lager. Derudover yder vi den bedste garanti på det arbejde vi udfører - nemlig i al den tid du har bilen! 

Hvad er anderledes hvis I er billigere?

Dansk Bilglas skifter og reparerer kun forruder - og derfor er vi effektive!

 
                          

Vidste du?

Suzuki har sine rødder helt tilbage til 1909 under navnet Suzuki Loom Works, her startede de med at procudere væve til Japans kollosale silke produktion. I 1951 kollapsede markedet, og Suzuki vendte øjnene i anden retning og satsede på auto branchen, her startede man med at producere motorcykler og i 1954 producerede man 6000 motorcykler om måneden, og skiftede virksomhedens officielle navn til Suzuki Motor Co. - året efter sparkede man gang i en endnu mere succesfuld bilproduktion med Suzuki Suzulight, og skabte fundamentet for det Suzuki vi kender i dag. 
 

Autoriseret værksted eller Dansk Bilglas?

Hos Dansk Bilglas er vi eksperter i bilruder, hvilket gør at flere branchefolk vælger at benytte os frem for autoriserede forhandlere og værksteder. Vi tror at det hænger sammen med at vi har specialværksteder som kun beskæftiger sig med bilglas! Der nævnes fra kunder at vi er top professionelle når det gælder udskiftning af din forrude - fordi vi skåner lakeringen og sikrer at der ikke kommer rust når vi foretager en udskiftning af din forrude. Se hvilke standarder vi følger og hvordan vi gør nedenfor.
Sådan gør vi


Faldgruber og risici ved udskiftning af bilruder

Når en bilrude skal udskiftet er der flere faldgruber som det er nødvendigt at være opmærksom på. Hos Dansk Bilglas har vi ekspertisen i at skifte både forruder, sideruder og bagruder. Vi laver ikke andet, og derfor har vores specialuddannede montører ekspertisen i at udføre netop denne slags reparationer. Læs mere om hvilke faldgruber du skal være opmærksom på, når du vælger hvilket værksted der skal udskifte din bilrude.
Faldgruber ved rudemontering


Ejertidsgaranti - garanti så længe du ejer bilen

Vi giver dig fuld garanti på den bilrude du køber hos Dansk Bilglas - for at undgå du ender i en uheldig situation, giver vi garanti på det arbejde som vi udfører. Det kan vi, fordi vi står inde for vores arbejde - og du skal ikke bekymre dig, for denne garanti gælder i al den tid du ejer bilen. Få tryghed i sindet og læs mere om vores ejertidsgaranti.
Ejertidsgaranti


Vi har bilruder i original glaskvalitet til din Suzuki

Vi er partner med Saint Gobain, der levere glas i original glaskvalitet. Saint Gobain producerer også original bilglas til de fleste af de store bilmærker. Derfor skal du ikke tænke på om vores glas er anderledes end dét din Suzuki kom med. Og dertil kommer vi har en stor rutine, da vi kun fokusere på selve udskiftningen af autoglasset og er opmærksomme på at skåne din karrosse.
Original kvalitetsglas


Åbningstider:
Find din afdeling her

Ring til os
Telefon 70 11 55 55
Mandag-Torsdag 7:45-18:00
Fredag 7:45-16:00 
Reparation
Vurder skaden
Prisforespørgsel

Skader
Forrude
Bagrude
Siderude
Om Dansk Bilglas
Hvorfor Dansk Bilglas
Det siger kunderne

Ofte stillede spørgsmål
Betaler min forsikring?
Hvad skal jeg gøre ved stenslag?
Hvad får jeg af garanti?
Er ruden original?
Her finder du osHovedkontor
Virkelyst 4
9400 Nørresundby
Telefon 98 17 55 55

kundeservice@bilglas.dk

 
Copyright © 2018 Dansk Bilglas A/S