70 11 55 55
Ring: Man - Torsdag
Fra kl. 7:45 - 18:00
Ring: Fredag
Fra kl. 7:45 - 16:00
Bestil opringning:

Book tid online

Vurder din skade, undersøg hvad det koster eller book tid til en reparation
Book tid online
Fortæl os hvilken bil, du har, og vurder skaden ved at benytte selvbetjeningen nedenfor.
På den måde hjælper vi dig bedst muligt med at give dig netop den information som er relevant for dig og din situation når skaden skal behandles!
PRIVAT BIL
FIRMA BIL
LEASING BIL

Spørg efter pris

Modtag et uforpligtende tilbud
på en ny bilrude
Spørg efter pris
Indtast din nummerplade
eller vælg...
Næste

Hvor finder du os?

Vi kommer ud lige hvor det passer dig - og har værksteder i hele landet!
Hvor finder du os?
Indtast dit postnummer og find din nærmeste afdeling.
Alternativt kommer vi gerne ud til dig.

Gratis Rudetjek

Få vurderet din skade
professionelt og gratis
Gratis Rudetjek
Vi vil sikre dig mod en eventuel bøde, og for et omsyn hvis din forrude ikke er i orden.
Find din nærmeste afdeling og kig forbi.

Nyt autoglas til din Skoda
 

Vi har dine Skoda autoruder til en god pris!

Hos Dansk Bilglas A/S giver vi dig altid en god pris på dit nye autoglas hvad end du mangler en forrude, siderude eller bagrude.

 

Spørg efter pris på din Skoda!

 

Forsikringskunde? - Bestil tid nu!

 

Akut problem med en knust rude?

 

​Din forrude du køber hos Dansk Bilglas er stort set identisk med din autoriserede Skoda forhandlers, men til en lavere pris. Desuden skifter vi kun bilruder, hvorfor vi er specialiseret i bilglas og har derfor rutinen. Fortæl os blot hvilken Skoda model du har og vi vil give dig et godt tilbud på en ny forrude til en billig pris! Spørg efter en pris nedenfor. Derefter kan du bestille en tid direkte online!

 

Hvis det er er en forsikringssag klarer Dansk Bilglas alt papirarbejdet, fordi vi samarbejder med dit selskab. Om det kan betale sig at skifte din Skoda forrude, siderude eller bagrude via din forsikring afhænger af din police. Du er velkommen til at køre forbi på din lokale Dansk Bilglas afdeling og vi står klar til at hjælpe dig. Du kan bestille en tid allerede nu - klik nedenfor.

 

Hvis din Skoda har en knust bilrude skal du blot kontakte Dansk Bilglas. Vi kan i de fleste tilfælde sikre din bil hvis uheldet er ude. Besøg din nærmeste afdeling, så vil vi gøre den midlertidig køreklar. Det gør vi enten ved at benytte vores Help Kit, eller sikre den med et midlertidig plastfolie. Hvis din forrude er i stykker skal den udskiftes. 

Spørg efter pris

 

Bestil tid 

 

Find nærmeste afdeling


 

 


Vidste du?

Skoda har siden 1991 været en del af VW-gruppen, hvilket betyder at din forrude deles med mange søster-modeller fra de andre bilmodeller i VW-gruppen. Siden 1991 har Skoda langsomt overgået til Tyskerne, hvilket har betydet en optimering af kvaliteten. Din pris på en Skoda forrude bliver til gengæld billigere, idet mange dele kan produceres til ikke bare én model, men en helt række på tværs af alle mærker og modeller. Seat, Audi, VW har nemlig forholdsvist få platforme og dele, men samtidig forskellige biler. Senest har VW udviklet de tre mini-modeller: Skoda CItigo, Seat Mii og VW Up, som deler størstedelen af alle dele.  
 

Autoriseret værksted eller Dansk Bilglas?

Hos Dansk Bilglas er vi eksperter i bilruder, hvilket gør at flere branchefolk vælger at benytte os frem for autoriserede forhandlere og værksteder. Vi tror at det hænger sammen med at vi har specialværksteder som kun beskæftiger sig med bilglas! Der nævnes fra kunder at vi er top professionelle når det gælder udskiftning af din forrude - fordi vi skåner lakeringen og sikrer at der ikke kommer rust når vi foretager en udskiftning af din forrude. Se hvilke standarder vi følger og hvordan vi gør nedenfor.
Sådan gør vi


Faldgruber og risici ved udskiftning af bilruder

Når en bilrude skal udskiftet er der flere faldgruber som det er nødvendigt at være opmærksom på. Hos Dansk Bilglas har vi ekspertisen i at skifte både forruder, sideruder og bagruder. Vi laver ikke andet, og derfor har vores specialuddannede montører ekspertisen i at udføre netop denne slags reparationer. Læs mere om hvilke faldgruber du skal være opmærksom på, når du vælger hvilket værksted der skal udskifte din bilrude.
Faldgruber ved rudemontering


Ejertidsgaranti - garanti så længe du ejer bilen

Vi giver dig fuld garanti på den bilrude du køber hos Dansk Bilglas - for at undgå du ender i en uheldig situation, giver vi garanti på det arbejde som vi udfører. Det kan vi, fordi vi står inde for vores arbejde - og du skal ikke bekymre dig, for denne garanti gælder i al den tid du ejer bilen. Få tryghed i sindet og læs mere om vores ejertidsgaranti.
Ejertidsgaranti


Vi har bilruder i original glaskvalitet til din Skoda

Vi er partner med Saint Gobain, der levere glas i original glaskvalitet. Saint Gobain producerer også original bilglas til de fleste af de store bilmærker. Derfor skal du ikke tænke på om vores glas er anderledes end dét din Skoda kom med. Og dertil kommer vi har en stor rutine, da vi kun fokusere på selve udskiftningen af autoglasset og er opmærksomme på at skåne din karrosse.
Original kvalitetsglas


Åbningstider:
Find din afdeling her

Ring til os
Telefon 70 11 55 55
Mandag-Torsdag 7:45-18:00
Fredag 7:45-16:00



 
Reparation
Vurder skaden
Prisforespørgsel

Skader
Forrude
Bagrude
Siderude
Om Dansk Bilglas
Hvorfor Dansk Bilglas
Det siger kunderne

Ofte stillede spørgsmål
Betaler min forsikring?
Hvad skal jeg gøre ved stenslag?
Hvad får jeg af garanti?
Er ruden original?
Her finder du os



Hovedkontor
Virkelyst 4
9400 Nørresundby
Telefon 98 17 55 55

kundeservice@bilglas.dk

 
Copyright © 2018 Dansk Bilglas A/S