Chat med os
x

PRIS PÅ NY FORRUDE

Er din forrude revnet, er du nødt til at få den udskiftet, da en revne ikke kan repareres. Hos os kan du få monteret en ny uanset hvilken bil, du har. Vi har nemlig adgang til alle typer ruder.

Prisen på forruder starter ved 1900 kr., men varierer meget. Dette skyldes, at der er stor forskel på bilmodellerne og rudernes udstyr.

Vi tilbyder at udskifte din forrude i en af vores landsdækkende afdelinger eller på en adresse efter dit valg. Vi kører ud på fastlandet samt alle brofaste øer. Når vi skal udskifte en rude på din adresse, opkræver vi et gebyr på 350 kr.

Læs mere om forrudeskift

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

Databetingelser*

Loading...

Ny siderude eller bagrude

Vi ved, hvor irriterende det er at køre rundt med en ødelagt siderude eller bagrude. Derfor vil vi gerne hjælpe dig hurtigst muligt. Vi har de fleste ruder liggende på vores hovedlager, og derfor vil vi oftest kunne hjælpe dig inden for ganske få dage. Skulle der mod forventning være længere ventetid, tilbyder vi dig at købe et HelpKit, som i store træk er en lexan plade, vi sætter på for at afskærme vind og vand.

Priserne på sideruder og bagrude varierer alt efter hvilken bil, rudetype og rudens placering. Send og en prisforespørgsel, så vender vi retur med prisen på netop din rude hurtigst muligt.

Læs mere om sideruder    Læs mere om bagruder

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere