Chat med os
x

Er du i tvivl om du er dækket ved stenslag og rudeskift?

De fleste har en eller anden form for glasforsikring til bil via deres kasko. I nogle tilfælde dækker den dele eller hele udgiften til stenslagsreparation, i andre dækker den også forrudeskift eventuelt med selvrisiko. Hvordan din forsikring dækker, kan du se i din police. Det er ligeledes her du ser, om glasskaden skulle forårsage præmiestigning.

Uanset hvem du er glasskadeforsikret hos, kan vi hjælpe dig både med at reparere stenslag og udskifte ruder. Vi samarbejder nemlig med alle danske forsikringsselskaber. Du behøver derfor ikke selv at tage kontakt til dit forsikringsselskab. Ligeledes er det heller ikke nødvendigt, at du medbringer din police, da vi registrerer dig med navn og nummerplade.

Når vi har udbedret din glasskade, skal du ikke betale noget hos os. Du bliver i stedet kontaktet af dit forsikringsselskab, som oftest sender opkrævning af selvrisiko via e-boks.

VI SAMARBEJDER MED ALLE DANSKE FORSIKRINGSSELSKABER

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber. Når du vælger os til at udbedre din glasskade, tager vi os af alt det praktiske med dit forsikringsselskab. 

SE DIN DÆKNING HER

Mobilservice

Vi kører gerne ud til en adresse efter dit valg og reparerer dit stenslag eller skifter din rude. Der er mulighed for mobilservice på fastland og alle brofaste øer.  

Har du glasskadeforsikring med fuld dækning eller fast selvrisiko, koster det dig ikke ekstra, at vi kommer ud til dig. Normalt er der et gebyr ved mobilservice, men i disse tilfælde betaler forsikringen. Har du en variable selvrisiko, skal du forhøre dig om din dækning ved dit forsikringsselskab eller kigge i din police.

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere