70 11 55 55
Ring: Man - Torsdag
Fra kl. 7:45 - 18:00
Ring: Fredag
Fra kl. 7:45 - 16:00
Bestil opringning:

Book tid online

Vurder din skade, undersøg hvad det koster eller book tid til en reparation
Book tid online
Fortæl os hvilken bil, du har, og vurder skaden ved at benytte selvbetjeningen nedenfor.
På den måde hjælper vi dig bedst muligt med at give dig netop den information som er relevant for dig og din situation når skaden skal behandles!
PRIVAT BIL
FIRMA BIL
LEASING BIL

Spørg efter pris

Modtag et uforpligtende tilbud
på en ny bilrude
Spørg efter pris
Indtast din nummerplade
eller vælg...
Næste

Hvor finder du os?

Vi kommer ud lige hvor det passer dig - og har værksteder i hele landet!
Hvor finder du os?
Indtast dit postnummer og find din nærmeste afdeling.
Alternativt kommer vi gerne ud til dig.

Gratis Rudetjek

Få vurderet din skade
professionelt og gratis
Gratis Rudetjek
Vi vil sikre dig mod en eventuel bøde, og for et omsyn hvis din forrude ikke er i orden.
Find din nærmeste afdeling og kig forbi.
Hvad betyder de nye synsregler for mig?

Trafikstyrelsens skærpede synsregler afgør om du skal have en ny frontrude

Hvorvidt din forrude skal skiftes til en ny eller om stenslaget kan repareres, afhænger blandt andet af placeringen af stenslaget i henhold til de nye synsregler. Hvis glasskaden ikke overholder de skærpede synsregler, indført i 2012, er det ligeledes nødvendigt at skifte forruden.

Læs om Synsreglerne

 

Min Forrude er revnet – kan den repareres?

Svaret er nej - og din sikkerhed står på spil!

Er din forrude revnet, kan vi umiddelbart kun anbefale at bilruden skiftes med det samme. Din sikkerhed står ganske enkelt på spil. Dette gør den da din airbag normalvis ikke har samme sikkerhedseffekt, da den bruger rudens styrke når den akriveres. Dertil kommer at bilens strukturelle styrke ligeledes svækkes, da forruder er en del af bilens bærende konstruktion. Vi kan kun anbefale at du får forruden skiftet nu.
Spørg efter pris
 

Forruden udgør mere end 1/4 af bilens sikkerhed 

I det fleste personbiler er mere end 25% af bilens strukturelle styrke opretholdt via forruden og derfor er det vigtigt at du ikke kører rundt med en revnet forrude. Som det fremgår af bilen nedenfor, bliver glas mere og mere udbredt. I bilerne hvor glasset bliver en del af tagelementet, udgør bilruden mere en halvdelen af bilens strukturelle styrke. 
 
 

 

Betaler mit forsikringsselskab en ny forrude?

En mindre selvrisiko

I mange tilfælde betaler dit selskab for stenslagsreparation og udskiftning af forruder, men det afhænger af din police. Det er betryggende at vide en glasskade ikke tæller som andre skader på bilen, således forbliver din skadefrikørsel eller forsikringspræmie upåvirket. Dog er der oftest en mindre selvrisiko som du skal betale i forbindelse med udskiftning af forruden. Stenslagsreparationen er derimod uden selvrisiko, og er derfor gratis, såfremt du har glasdækning på din bilforsikring.
 

Vi ordner papirarbejdet!

Vi gør det særligt nemt for dig hvis du har kaskoforsikring eller anden form for bilforsikring, da vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber. Forsikringssagen og papirarbejdet tager vi os af, og har du tegnet glasdækning vil en ny forrude typisk betyde at du kun skal betale din selvrisiko. Via vores online selvbetjening kan du vælge dit forsikringsselskab og undersøge dit selskabs typiske dækning. Du skal blot gå til:

Online Selvbetjening

 

Kan jeg få en billig forrude?
Hvis du ikke har nogen dækning kan du altid få et tilbud på en ny forrude – vi er billigere end dit autoriserede værksted, samtidig med at vi har en større rutine, fordi vi kun reparerer stenslag og skifter forruder – dermed sikrer vi en høj kvalitet til en billig pris. Vi leverer bilruder til autoriserede værksteder, så vores kvalitet sætter standarden. Dertil kommer at vi hos Dansk Bilglas yder garanti i al den tid du har bilen - læs om vores ejertidsgaranti. Når du kører forbi på vores værksted sparer du 350,- på udskiftning af forrude og 250,- på en stenslagsreparation. Det er lette penge og du sikrer samtidigt at aftalen ikke bliver aflyst grundet dårligt vejr. Få et godt tilbud direkte online.

Ejertidsgaranti

 

Vi har afdelinger i hele Danmark

Rundt omkring i landet har vi over 40 afdelinger, så vi har også én nært dig.

Hvis du ønsker det, kan vi også komme til dig mod et mindre tillæg i prisen. Vi har Danmarks største lager af bilruder og dermed også din forrude på lager. Vi kan derfor altid skifte forruden med kort varsel, normalt indenfor 1-2 dage efter din bestilling.


Find din afdeling
 

Samme kvalitet som dit autoriserede værksted?

Dansk Bilglas sælger bilruder i original fabrikskvalitet

Du skal stille krav når du vælger at få skiftet din forrude. Din sikkerhed i trafikken kommer først! Autoruder er høj teknologiske, avancerede produkter og fremstillingsprocesserne er komplicerede. De nye biler anvender glas i større og større omfang, og dermed udgør glasset en stadig større faktor når det gælder høj sikkerhed. Vi får vores bilruder hos verdens største glasproducent, Saint Gobain, der producere glas til alle bilfabrikanterne.

Original  bilrudekvalitet
 

Din sikkerhed og din forrudes garanti

Din forrude er ikke bare et stykke glas, som er skåret til så det passer.


Autoruder er af alt afgørende faktor, når det gælder bilens strukturelle sikkerhed.
Hvis din airbag skal fungere efter hensigten er det nødvendigt at forruden er sat I efter alle anvisninger - overlad det til branchens professionelle, som giver en garanti på deres arbejde. Dansk Bilglas har over 40 års erfaring i at reparere og udskifte forruder – vi står ved vores job.
Læs mere om Dansk Bilglas´ Ejertidsgaranti. 

Ejertidsgaranti
 

Åbningstider:
Find din afdeling her

Ring til os
Telefon 70 11 55 55
Mandag-Torsdag 7:45-18:00
Fredag 7:45-16:00 
Reparation
Vurder skaden
Prisforespørgsel

Skader
Forrude
Bagrude
Siderude
Om Dansk Bilglas
Hvorfor Dansk Bilglas
Det siger kunderne

Ofte stillede spørgsmål
Betaler min forsikring?
Hvad skal jeg gøre ved stenslag?
Hvad får jeg af garanti?
Er ruden original?
Her finder du osHovedkontor
Virkelyst 4
9400 Nørresundby
Telefon 98 17 55 55

kundeservice@bilglas.dk

 
Copyright © 2018 Dansk Bilglas A/S