Chat med os
x

Dansk Bilglas er en del af Saint-Gobain

Hos Dansk Bilglas er vi stolte af at være en del af en verdensomspændende og innovativ koncern. Selvom Saint-Gobain’s største aktiver ligger inden for byggematerialeproduktion og distribution er de stadig Europas største producent af bilruder, og leverer ruder til langt størstedelen af de europæiske bilfabrikanter - og mange uden for Europa også.

Med deres 340 års produktionserfaring og en passion for innovation er vi derfor slet ikke i tvivl, når vi siger, at Saint-Gobain er en af verdens førende producenter inden for glas, og hver dag er med til at sætte nye standarder. For dig som bilist betyder det, at du får en optimal køreoplevelse med højere komfort og sikkerhed i højsædet, hvis du har en bilrude fra Saint-Gobain.
For Dansk Bilglas som leverandører betyder det, at vi altid er på forkant med den nyeste teknologi inden for vores fag.

På de europæiske veje er hver anden bil udstyret med en Saint-Gobain rude. Står der Sekurit i din for-, side- eller bagrude, er du også den glade ejer af et stykke første klasses kvalitetsglas fra Saint-Gobain!

Saint-Gobain operer i 68 forskellige lande, har 180.000 ansatte fordelt på 4.100 afdelinger. Det er bare stort, og vi er stolte af at kunne sige, at vi er en del af det!