Om jobbet

Vi søger lige nu en rudemontør der skal indgå i vores team i Østjylland. Foruden udskiftning af bilruder og reparationer af stenslag, vil du også komme til at arbejde med kalibrering af komfortelektronik i biler. Har du ikke erfaring med dette, tilbyder vi den nødvendige efteruddannelse.

Vi har Danmarks bedste hold, når det kommer til at leverer kvalitet og god kundeservice, derfor er det vigtigt, at du er positiv, engageret og klar til at yde en verdensklasse service hver eneste dag.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold og sundhedsforsikring. Løn efter kvalifikationer + bonus.

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Er omhyggelig og kan arbejde selvstændigt.
  • Kan lide en alsidig og varierende hverdag.
  • Er en holdspiller, som har fokus på at løse opgaver.
  • Er klar på en hverdag med skiftende arbejdssteder.
  • Er villig til at gøre en ekstra indsats, når der er travlt (marts-august).
  • Kan holde hovedet koldt, når der er pres på.

 

Har du ikke erfaring men teknisk snilde, tilbyder vi oplæring. 

Vi tilbyder vi en grundig oplæring efterfulgt af et fast job som enten mobilmontør eller montør på et af vores værksteder.

 

Er du interesseret i jobbet, så send en kort skriftlig ansøgning og CV mrk. “Rudemontør Østjylland” på mail til Regionschef Steen Nordstrøm Pedersen snp@bilglas.dk.

Ved spørgsmål kan du kontakte Steen Nordstrøm Pedersen på telefon 40441042.

 

Dansk Bilglas er en moderne virksomhed – samtidig er vi Danmarks ældste glasspecialist og har næsten 100 medarbejdere, der altid er parate til at give kunderne den bedste oplevelse og håndværk af høj kvalitet.
Vi har 23 afdelinger fordelt over hele landet samt 35 kørende enheder, der er klar til at betjene kunderne hjemme, på arbejdspladsen, eller hvor de måtte ønske.

 

ANSØG NU!