Chat med os
x

MOBIL-RUDEMONTØR
TIL ÅRHUS/ØSTJYLLAND

Har du erfaring er det perfekt, men for den rette – fx pladesmed eller mekaniker –
tilbyder vi en grundig oplæring og et godt fast job med god løn og bonusordning.

Er du klar til levere verdensklasse kundeservice og samtidig få muligheden for at tjene ekstra, så har vi en stilling klar til dig hos Dansk Bilglas.

Vi søger en serviceminded og dygtig montør, der brænder for at levere verdensklasse kundeservice hver eneste dag. Som rudemontør hos Dansk Bilglas vil du få rige muligheder for at udfordre og udvikle dine evner, når du arbejder med udskiftning af bilruder, reparation af stenslag og kalibrering af komfortelektronik i biler.

Vi forventer, at du er en erfaren og omhyggelig rudemontør, der kan arbejde selvstændigt og holde hovedet koldt, når der er pres på. Men er du eksempelvis automekaniker eller pladesmed og godt kunne tænke dig nye udfordringer, så tilbyder vi den nødvendige efteruddannelse.

Hos Dansk Bilglas A/S tilbyder vi gode ansættelsesforhold, inkl. sundhedsforsikring, løn efter kvalifikationer samt en attraktiv bonusordning.

Er du klar til at blive en del af vores stærke team - så kontakt vores regionschef Steen Nordstrøm på snp@bilglas.dk (skriv gerne lidt om dig selv, og hvad du har lavet). Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Steen på 40 44 10 42. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dansk Bilglas A/S er Danmarks ældste, landsdækkende autoglasspecialist. Vi er ca. 100 medarbejdere og har 28 afdelinger og 35 mobile enheder. Vi har samme ejere som Ryds Bilglas A/S og er netop nu i gang med at sammenlægge de to virksomheder, som fremover vil operere under navnet Dansk Bilglas. Se mere på www.bilglas.dk.

Uopfordret ansøgning

Hvis du ikke lige syntes vi har et stillingsopslag der passer til dig, men du godt kunne tænke dig at blive en del af Dansk Bilglas er du altid velkommen til at sende en mail med vedhæftet cv. Venligst send til post@bilglas.dk og skriv ”uopfordret ansøgning *stilling*” i emnefeltet.

Vi er altid på udkig efter nye talenter!