Chat med os
x

FDM MEDLEM

GRATIS REPARATION AF STENSLAG

Hvis du er medlem af FDM kan du nemt og enkelt bestille tid hos Dansk Bilglas, du får gratis reparation af stenslag på alle Dansk Bilglas 23 værksteder, og 20% rabat hvis ruden skal udskiftes. 

Vi har afdelinger fordelt over hele landet. Så uanset om du er bosat i Vendsyssel, Syd Fyn eller i hovedstaden så har vi et værksted lige i nærheden af dig. 

Du kan se en liste over alle vores værksteder her!

Find nærmest afdeling

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere