Chat med os
x

Det er vigtigt at få repareret en revne i forruden

En revne i forruden, der typisk kommer som følge af stenslag, er en kedelig oplevelse for enhver bilejer. Udover at glasskaden ikke er særlig pæn at se på, så kan den også forringe dit udsyn under kørsel, hvilket både kan være farligt og ulovligt. Og netop derfor er reparation af revnen i forruden noget af det første, du bør overveje, hvis uheldet er ude.

Kan jeg selv reparere en revne i forruden?

Har du været uheldig at få en revne i forruden, overvejer du måske selv at klare reparationen. Det er dog muligt at klare opgaven på egen hånd, men det kræver først og fremmest, at du har masser af fingersnilde og forstår at bruge et reparationssæt, der er beregnet til netop reparation af en revne i forruden. Men der kan dog være revner, som ikke kan repareres, f.eks. på grund af deres placering eller størrelse, hvilket typisk er lig med et rudeskift.

Har din forrude kun fået et stenslag, anbefaler vi dog, at du hurtigst muligt sætter et stenslagsplaster på ruden. Det beskytter mod fugt og urenheder, men er kun en midlertidig løsning. Derfor er det en rigtig god idé at få bestilt tid til reparation af stenslaget med det samme, så det ikke ender med en større revne i forruden.

Har din forrude en synlig revne, er sagen en helt anden, da den som sagt nemt kan vokse sig større og begrænse dit udsyn, når du kører.

Specialister sikrer dig det optimale resultat

Selvom det virker som en oplagt mulighed selv at løse problemet med revnen i forruden, så vil resultatet sjældent være optimalt eller holdbart. Det kræver at du som min. har det rette værktøj. Eller også vil udførelsen af gør-det-selv-reparationen ikke være helt i top, hvilket også påvirker resultatet.

Og så skal du naturligvis også tænke på, at den bedste løsning i forbindelse med en revne i forruden er i langt de fleste tilfælde reparation eller skift af forruden hos et autoriseret værksted. Specialisterne har trods alt erfaringen og professionelt udstyr til rådighed. Udover at du kan være sikker på, at reparationen er veludført og klaret på ret kort tid, så vil din pris på en ny forrude desuden ikke ødelægge dit budget.

Hos Dansk Bilglas er vi specialister i reparation af bilruder og har mange års erfaring med mange forskellige rudeskader og bilmodeller. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med en reparation af din bilrude.