Chat med os
x

Har du brug for hjælp til et stenslag eller en revnet forrude?

Har du fået en skade på en af dine bilruder kan kontakte os hurtigt og nemt online eller via telefon, så opretter vi en booking for dig.

Har du bilforsikring ved Vestjylland Forsikring, har du gratis reparation af stenslag. Skal du have en ny forrude, vil du blive opkrævet den selvrisiko, der fremgår af din police. Er du i tvivl om hvordan du er dækket, kan du se mere på www.vestjylland.dk.

Du behøver ikke selv at kontakte Vestjylland Forsikring, da vi sørger for alt kontakt med dem. Har du selvrisiko på glasskader, vil du blive kontaktet af Vestjylland Forsikring efterfølgende med opkrævning.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere