Tjenestemændenes Forsikring – Vi hjælper dig med din stenslagsreparation eller ny forrude

Hos Dansk Bilglas sørger vi for alt papirarbejdet til Tjenestemændenes Forsikring. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem.

Du kan få udbedret din glasskade lige hvor det passer dig. Vil du gerne have din bil ind i en afdeling, har vi mulighed for dette. Vi har nemlig afdelinger fordelt over hele landet. Vi kører også gerne ud på den adresse, der passer dig bedst. Dette kan eksempelvis være din hjemme- eller arbejdsadresse. Servicen er inkluderet i totalbeløbet, derfor påvirker det ikke din selvrisiko. 

Har du tilkøbt Friskade og Glas til din kaskoforsikring, kan du gratis få repareret stenslag. Skal du derimod have en ny forrude, skal du betale en selvrisiko, som højst er 1500 kr. af prisen. Har du en almindelig kasko forsikring, skal du læse din police for at se hvordan du er dækket. Du kan se din police på www.tjm-forsikring.dk.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

HVILKEN BIL HAR DU?

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere