Chat med os
x

Thisted Forsikring – Har du brug for at få repareret et stenslag eller skal din forrude skiftes?

Når du har fået en glasskade kan du roligt bestille tid til at få det udbedret af os. Du kan enten få foretaget reparationen/udskiftningen i en af vores afdelinger eller vi kan komme ud på en adresse efter dit valg. Vi sørger for alt kontakt med Thisted Forsikring, du behøver derfor ikke kontakte dem.

Har du kaskoforsikring på din bil skal du betale din almindelige selvrisiko. Har du derimod tegnet glas- og friskadedækning er stenslagsreparation gratis. Skal din forrude skiftes, har du en reduceret selvrisiko. Denne kan du se i din police.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere