Chat med os
x

DANSK BILGLAS HJÆLPER DIG!

Har du kaskoforsikret din bil hos Runa Forsikring kan du få repareret dine stenslag uden selvrisiko. Får du en skade på bilens ruder, så de skal udskiftes, gælder den selvrisiko, som er oplyst i din police. Hvis du har udvidet din forsikring med glasdækning uden selvrisiko, er udskiftningen uden omkostninger for dig. Du kan finde din police og se dine dækninger på www.runa.dk under ”Min side”.

Vi tilbyder at reparere og udskifte ruder i en af vores landsdækkende afdelinger eller på en adresse efter dit valg. Denne service påvirker ikke din selvrisiko. Stenslag er gratis, og ved rudeskift gælder den i policen anførte selvrisiko.

Når du får udbedret din glasskade hos Dansk Bilglas sørger vi for alt i forhold til din forsikring hos Runa Forsikring. Du behøver altså ikke foretage dig noget.

Vi klarer det praktiske

Når du får udbedret din glasskade hos Dansk Bilglas, sørger vi for alt i forhold til din forsikring. Du behøver altså ikke foretage dig noget.

 

Du vælger om reparationen skal ske hos os eller hos dig

Du behøver ikke at bestille tid for at få ruden repareret. Du kører bare ind til en af vores afdelinger. Vi ordner skaden med det samme, hvis ruden ikke skal skiftes. Find din afdeling her.

Skal ruden skiftes, skal du bestille tid, så du er sikker på, at vi har en rude klar til din bil. Book tid online eller ring til os.

Uanset om ruden kan repareres eller skal udskiftes, kører vi gerne ud på den adresse, der passer dig bedst i tidsrummet 8.00 -16.00. Det påvirker ikke din selvrisiko, at skaden bliver repareret hos dig.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere