Dansk Bilglas hjælper dig!

Har du fået en glasskade på din bilrude kontakter du blot Dansk Bilglas online eller via telefon, så opretter vi en booking for dig. Du behøver ikke selv at kontakte Protector Forsikring, da vi sørger for alt kontakt med dem inklusiv alt papirarbejde. Har du selvrisiko på glasskader, vil du blive kontaktet af Protector Forsikring efterfølgende i forbindelse med opkrævning.

Er du i tvivl om hvordan du er dækket, kan du finde svar i din police.

Book tid online, eller ring på 96252178 så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere