Chat med os
x

Dansk Bilglas hjælper dig! 

Hvis du er medlem hos Popermo Forsikring og har fået et stenslag eller skal have udskiftet din forrude kan du trygt vælge Dansk Bilglas til at udføre opgaven. Vi klarer alt lige fra skadesindberetning til den efterfølgende papirgang, når skaden er udbedret.

Du vælger selv, hvor du vil have opgaven udført. Det kan enten være i en af vores landsdækkende afdelinger eller på en adresse efter dit valg eksempelvis din hjemme- eller arbejdsadresse. Vi kører ud alle hverdage, og kan udføre både reparationer af stenslag, udskiftning af forruder og efterfølgende kalibrering af ekstraudstyr i ruden. Mobilservice er forbundet med et gebyr, men hvis din forsikring dækker enten dit stenslag eller rudeskift er denne service inkluderet heri.

Hvis du har kaskoforsikring hos Popermo har du gratis reparation af stenslag. Ved udskiftning af forrude skal du typisk betale 50% af skadesudgiften i selvrisiko, dog maksimalt din valgte selvrisiko.

Hvis du er i tvivl om hvordan du er dækket kan du læse mere på Popermos hjemmeside www.popermo.dk under ”Min side”.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere