Chat med os
x

Himmerland Forsikring –
Få hjælp til reparation af stenslag eller ny forrude

Når du får udbedret din glasskade hos Dansk Bilglas sørger vi for alt i forhold til din forsikring hos Himmerland Forsikring. Du skal derfor ikke foretage dig noget.

Er din bil kaskoforsikret er stenslagsreparation af din rude i de fleste tilfælde gratis. Skal din rude udskiftes, vil du blive opkrævet din generelle selvrisiko. Har du tilkøbt friskadedækning hos Himmerland Forsikring er det gratis for dig at få repareret stenslag eller udskiftet din rude.

Er du i tvivl kan du se din police på www.himmerland-forsikring.dk under ”Mit Himmerland”.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere