Stenslag eller en revnet forrude?

Har du fået en skade på din bilrude, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt. Du kontakter os nemt online eller via telefon, så finder vi en tid der passer dig.
Har du en kaskoforsikring på din bil, er reparation af stenslag dækket uden selvrisiko. Ved rudeskift har du altid en selvrisiko. Du kan se mere herom på din police eller på selskabets hjemmeside www.vendsyssel.nu under ”Mit Vendsyssel”.

Du behøver ikke selv at anmelde skaden eller kontakte Forsikringsselskabet Vendsyssel. Vi sørger for anmeldelsen og al efterfølgende kontakt med dem.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere