FOMO –
Har du fået et stenslag eller en revnet forrude?

Har du fået en skade på en af dine bilruder kontakter du blot Dansk Bilglas online eller via telefon, så opretter vi en booking for dig. Du behøver ikke selv at kontakte FOMO, da vi sørger for alt kontakt med dem.

Har du tilkøbt glasdækning til din kaskoforsikring hos FOMO får du dækket omkostninger for stenslagsreparationer. Ved rudeskift fremgår selvrisikoen af din police. Har du almindelig kaskoforsikring, skal du også gennemgå din police for at se din selvrisiko.

Er du i tvivl om hvorvidt du har glasdækning, kan du finde din police på www.fomo.dk.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere