Chat med os
x

Har du fået et stenslag eller en revnet forrude?

ETU Forsikring ønsker at give dig den bedste service og en masse fordele. Dette får du ved Dansk Bilglas.

Har du glasforsikring kontakter du blot Dansk Bilglas online eller via telefon. Du behøver ikke selv at kontakte ETU Forsikring, da Dansk Bilglas sørger for alt kontakt med dem.

Reparation af stenslag er gratis for dig som har friskade, glas- eller frontrudedækning hos ETU Forsikring. Såfremt at din rude skal skiftes vil der være en selvrisiko på dette.

Er du i tvivl om hvorvidt du har glasskadedækning eller ej, skal du kigge i din police.
Du kan finde din police på Mit ETU her.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere