Chat med os
x

DFA Forsikring –
Få hjælp til reparation af stenslag eller ny forrude

Når du får udbedret din glasskade hos Dansk Bilglas sørger vi for alt i forhold til din forsikring hos DFA Forsikring. Du skal derfor ikke foretage dig noget.

Har du tilkøbet friskadedækning til din kaskoforsikring kontakter du blot Dansk Bilglas online eller via telefon, så bliver der lavet en booking for dig. Med friskadedækningen er din selvrisiko reduceret. Din selvrisiko kan du se i din police. Har du almindelig kaskoforsikring skal du også læse din police, for at finde ud af, hvad din selvrisiko er.

Du behøver ikke selv at kontakte DFA Forsikring, hvis du har friskadedækning, da vi sørger for alt kontakt med dem inklusiv skadesanmeldelse og fakturering. Har du selvrisiko på glasskader, vil du blive kontaktet af forsikringsselskabet efterfølgende.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere