Chat med os
x

Danske Forsikring –
Har du brug for hjælp til et stenslag eller en ødelagt forrude?

Har du tilkøbt udvidet glas til din kaskoforsikring hos Danske Forsikring har du fri stenslagsreparation samt en reduceret selvrisiko ved rudeskift. Har du ikke tilkøbt udvidet glas, kan du i din police se din selvrisiko. Du kan se din police på www.danskeforsikring.dk.

Du kan få udbedret din glasskade lige hvor det passer dig. Vil du gerne have din bil ind i en afdeling, har vi mulighed for dette. Vi har nemlig afdelinger fordelt over hele landet. Vi kører også gerne ud på den adresse, der passer dig bedst. Dette kan eksempelvis være din hjemme- eller arbejdsadresse. Servicen er inkluderet i totalbeløbet, derfor påvirker det ikke din selvrisiko. 

Når du får udbedret din glasskade hos Dansk Bilglas sørger vi for alt i forhold til din forsikring hos Danske Forsikring. Du behøver altså ikke at foretage dig noget.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere