Chat med os
x

Concordia Forsikring –
Få hjælp til reparation af stenslag eller ny forrude

Når du får udbedret din glasskade hos Dansk Bilglas sørger vi for alt i forhold til din forsikring hos Concordia Forsikring. Du skal derfor ikke foretage dig noget.

Har du glasforsikring kontakter du blot Dansk Bilglas online eller via telefon, så bliver der lavet en booking for dig. Du behøver ikke selv at kontakte Concordia Forsikring, da vi sørger for alt kontakt med dem. Har du selvrisiko på glasskader, vil du blive kontaktet af forsikringsselskabet efterfølgende.

Er du i tvivl kan du se din police på www.concordia.dk.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere