Chat med os
x

DANSK BILGLAS HJÆLPER DIG!

Har du kaskoforsikret din bil hos Bauta Forsikring kan du få repareret dine stenslag uden selvrisiko. Får du en skade på bilens ruder, så de skal udskiftes, gælder den selvrisiko, som er oplyst i din police. Hvis du har udvidet din forsikring med glasdækning uden selvrisiko, er udskiftningen uden omkostninger for dig. Du kan finde din police og se dine dækninger på www.bauta.dk under ”Min side”.

Vi tilbyder at reparere og udskifte ruder i en af vores landsdækkende afdelinger eller på en adresse efter dit valg. Denne service påvirker ikke din selvrisiko. Stenslag er gratis, og ved rudeskift gælder den i policen anførte selvrisiko.

Når du får udbedret din glasskade hos Dansk Bilglas sørger vi for alt i forhold til din forsikring hos Bauta Forsikring. Du behøver altså ikke foretage dig noget.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere