Chat med os
x

Aros Forsikring -
Reparation af stenslag eller udskiftning af rude? 

Hos Dansk Bilglas har vi et tæt samarbejde med Aros Forsikring. Det betyder, at det er let for dig som kunde når du booker en tid til reparation af stenslag eller udskiftning af forrude, vi klarer nemlig alt papirarbejdet!

Uanset om du ønsker opgaven udført på i en af vores landsdækkende afdelinger eller på en adresse efter dit valg, kan vi udføre opgaven. Med vores mobilservice kommer vi til netop den adresse, der passer dig bedst. Vi kører ud på hele fastlandet samt på alle brofaste øer alle hverdage året rundt!

Hvis du er kaskokunde hos Aros Forsikring, kan du få repareret stenslag uden det koster dig noget.
Har du i din police derudover tegnet udvidet glasdækning har du som udgangspunkt en reduceret selvirisiko.

Er du i tvivl omkring hvordan din forsikring dækker, kan du altid læse mere på Aros’s egen hjemmeside www.aros-forsikring.dk

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere