Chat med os
x

Alm. Brand –
Hvordan skal du forholde dig ved stenslag og rudeskift?

Som kunde hos Alm. Brand forsikring kan du roligt vælge Dansk Bilglas til at udbedre dine glasskader. Uanset om der er et stenslag, der skal repareres eller en rude, som skal udskiftes, kan vi klare opgaven for dig. Vi klarer i øvrigt også både skadesindberetningen og den efterfølgende papirgang for at gøre det så let for dig som muligt.

Hvis du har tegnet udvidet glasdækning opkræves der ingen selvrisiko hvis der er tale om reparation af et stenslag. Hvis ruden i stedet skal udskiftes opkræves en selvrisiko på 1.731 kr.(indeks 2023)
Hvis du ikke har tegnet den udvidede glasdækning gælder den selvrisiko som er oplyst i din police.

Hvis du er i tvivl omkring hvordan du er dækket, kan du læse mere på Alm. Brand’s egen hjemmeside www.almbrand.dk

Når du har fundet ud af hvordan du dækket skal du blot tage stilling til om opgaven skal udføres i en af vores afdelinger, på din hjemmeadresse, på din arbejdsplads eller et andet sted.
Dansk Bilglas har afdelinger fordelt over hele Danmark, og en mobilservice der kører ud lige hvor det passer dig. Vores mobilservice kører ud på hele fastlandet og på alle brofaste øer.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere