Chat med os
x

ABCforsikring - Stenslagsreparation eller ny forrude

Hvis du har forsikret din bil gennem ABCforsikring kan du trygt vælge at få udbedret dine glasskader hos Dansk Bilglas. Vi klarer både skadesindberetning samt det efterfølgende papirarbejde. Det eneste du skal tage stilling til er om vi skal komme ud til dig eller om du vil besøge en af vores afdelinger.

Hvis du har tegnet udvidet glasdækning opkræves der ikke policemæssig selvrisiko ved rudeskift, der er ingen selvrisiko ved reparation af stenslag.  

Er du i tvivl omkring hvordan du er dækket af din forsikring? Læs mere på ABCforsikring’s egen hjemmeside www.ensured.dk

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere