DANSK BILGLAS I ODENSE TILBYDER

Hos Dansk Bilglas i Odense tilbyder vi både reparation af stenslag og udskiftning af forruder, bagruder og sideruder. Vi står flere engagerede og erfarne medarbejdere klar til at tage imod dig.

Vi monterer ruder i alle slags biler uanset model og årgang, vi har nemlig adgang til alle ruder. Mange ruder har vi på lager og derfor kan vi også give dig kort ventetid. Når du får din rude skiftet hos os tager det højst én arbejdsdag. Du får oven i købet også garanti for tæthed på forruden, som gælder i al den tid, du ejer bilen. 

Vi reparerer også gerne dit stenslag. Har du fået en glasskade på forruden, anbefaler vi, at du sætter et stenslagsplaster over hurtigst muligt. Har du ikke nogle, kan du hente et gratis hos Dansk Bilglas i Odense.

Er du i tvivl om din forrude kan repareres eller skal udskiftes, er du velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer ud fra bil, årgang og udstyrsmodel. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en ny rude. Du skal blot komme forbi, ringe eller spørge online. Den eneste information, vi har brug for, er din nummerplade.

Et stenslag koster 400 kr. at få repareret. Har du flere koster de efterfølgende 150 kr. pr stk. To stenslag koster altså 550 kr.

Har du en forsikring, som dækker din glasskade, så sørger vi for alt papirarbejdet. Vi samarbejde nemlig med alle forsikringsselskaber.  

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I ODENSE

Dansk Bilglas i Odense er beliggende på Nyborgvej 341, 5220 Odense SØ. Afdelingen er synlig fra Munkerisvej, men du skal køre ind ad Nyborgvej. Vi har samme indkørsel som Fitness DK.

Reparation og udskiftning af bilruder i Odense

Har du været ude for et stenslag i din bils autoglas, er det heldigvis nemt og enkelt at få udbedret skaden, så du igen kan køre med perfekt udsyn. Hos Dansk Bilglas kan du få repareret eller skiftet din autorude i Odense, hvad end det er forruden, sideruden eller bagruden, der er gået i stykker. Og vi klarer også opgaven uanset bilmodel og årgang.

Når du vælger os til at udskifte din bilrude, kan du se frem til godt arbejde, der klares på kort tid. Det betyder, at du hurtigt kan være tilbage på vejen igen. Og som ekstra sikkerhed får du også en ejertidsgaranti med i pakken, da vi ønsker, at du føler dig så tryg som muligt ved valget af os. Opstår der en utæthed i bilens autorude, mens du er ejer af bilen, dækkes dette af garantien.

Hos Dansk Bilglas ved vi, at prisen har en del at sige. Derfor har vi konkurrencedygtige priser på reparation og udskiftning af autoglas i Odense og resten af landet. På vores værksteder får du derfor reparation og skift af bilruder i høj kvalitet, der på ingen måde ødelægger dit budget. Det er én af grundene til, at vi er et populært valg på Fyn og i resten af landet.