Chat med os
x

DANSK BILGLAS I AARHUS TILBYDER

Når du besøger Dansk Bilglas i Aarhus, står vi klar med råd og vejledning om netop din glasskade. Vi laver også gerne et gratis rudetjek, hvor vi vurderer, om dit stenslag kan repareres eller om du bør få monteret ny forrude. Denne service behøver du ikke bestille tid til.

Det første, du skal gøre, når du får et stenslag, er at sætte et rudeplaster på. Har du ikke et liggende i bilen, kan du altid hente dem gratis hos Dansk Bilglas i Aarhus. Herefter er det vigtigt, at du får udbedret glasskaden hurtigst muligt inden stenslaget slår revner. Er en rude revnet, skal den nemlig skiftes. Dette hjælper vi dig også gerne med. Når du får en rude skiftes af os, får du ejertidsgaranti for tæthed. Det betyder, at skulle ruden mod al forventning blive utæt, mens du ejer bilen, yder vi garanti.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer alt efter bil- og udstyrs model. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din nye forrude. Du kan enten komme forbi, ringe eller sende en forespørgsel online. Varigheden er højst én arbejdsdag.

Prisen for stenslagsreparation er 400 kr. Har du flere koster de resterende 150 kr. pr. stk. Varigheden er 15 minutter pr. stenslag.

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, så hvis du har en forsikring, som dækker glasskader, klarer vi alt papirarbejdet for dig.

{

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

Databetingelser*

Loading...
}

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I AARHUS

Dansk Bilglas i Aarhus ligger på Agerøvej 39, 8381 Tilst. Kommer du fra motorvejen skal du tage afkørsel 47 og drej af rute 26/Viborgvej mod Tilst. Her ligger vi ved bl.a. Bilka, Bauhaus, Babysam og Elgiganten. Der er altså rig mulighed for at se sig omkring, mens vi udbedrer din glasskade.

Reparation og udskiftning af bilruder i Aarhus

Dansk Bilglas’ værksted i Aarhus er et rigtig godt sted at få udført en reparation eller udskiftning af autoglas. Hvad end det er et stenslag eller en anden type glasskade, der har gjort udsynet i din bil mere udfordrende, så kan vi klare opgaven på bedste vis. Og et besøg hos os er altid til faste, gode priser, der ikke ødelægger budgettet.

Hos Dansk Bilglas gør vi meget for at glæde vores kunder. Udover et højt serviceniveau og rigtig god kvalitet af det arbejde, der udføres, giver vi også dig og vores andre kunder en ejertidsgaranti. Det er en sikkerhed, der dækker dig yderligere, hvis din bils autoglas i fremtiden bliver utæt, mens du ejer den. Det er smart, nemt og praktisk.

Uanset hvilken bilmodel og årgang du har, så kan vi reparere dit stenslag eller skifte din bilrude, så du igen kan køre uden problemer. Det er nemt og hurtigt at booke en tid på vores værksted og kan klare både online eller via telefonen.

Har du brug for at få repareret et stenslag eller udskiftet en autorude i Aarhus, kan du derfor trygt vælge os og vores team af erfarne medarbejdere. Vi sikrer dig et professionelt resultat til en god pris, som du bliver glad for.